Anmeldelse af Maxim Protein Boost færdigdrik med vaniliesmag og 50 gram protein


Så fik jeg testet det næste produkt fra Maxims nye serie af kosttilskud. På billedet ses bassen, der er en proteindrik med hele 50 gram protein. Tak for kaffe!

I mit sidste indlæg skrev jeg (ikke specielt begejstret) om Maxims XL proteinbar, der ikke faldt i min smag, men denne gang er det en helt anden og overraskende positiv oplevelse jeg har haft. Protein Boost proteindrikken fra Maxim med smooth vanilla smag er en rigtig lækker sag. Den smager virkelig godt og har ikke den grimme eftersmag, man nogen gange mødes af efter at have indtaget denne type produkt. Samtidig er den kulhydratfattig, har ingen fedt og et sukkerniveau der er helt acceptabel.

De to proteindunke jeg havde var hurtigt væk, ikke mindst fordi både fruen og mindste-prinsen begge var helt tosset med smagen.

→ Find onlinebutik med Maxim Proteindrikke her

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar