AfterShokz Trekz Titanium test


Det er meget forskelligt, hvordan vi hver især har det med at løbe med musik eller anden "støj" i ørerne. Personligt synes jeg i perioder det kan være rigtig fedt, at løbe med musik for fulde skrald. Andre gange nyder jeg at lytte til et interessant podcast, men som oftest løber jeg uden anden lyd end det, som natur, trafik og min egen krop har at tilbyde. Jeg holder af, at høre og følge min egen vejrtrækning, og bruger lyden til at skrue op og ned for tempo.

Når jeg løber med høretelefoner, så generer de mig ofte. De sidder næsten altid dårligt på mine ører, falder ud eller skal rettes på. Det er nok det værste ved løbehøretelefoner - de passer mig virkelig dårligt. Nike lavede i samarbejde med Philips på et tidspunkt nogle rigtig gode af slagsen, der gik bag nakken. Ledningen gik så ned ad ryggen, og selve ørepropperne sluttede godt til i ørerne, hvor den elastiske bøjle gjorde, at de sad i spænd. De havde dog et stort minus... De gik ret let i stykker. Jeg nåede at have 3 par, inden de udgik af produktion. Siden har jeg prøvet utallige høretelefoner med propper og bøjle om ørene, og i starten går det meget godt, men når først jeg begynder at svede eller får fart på, så begynder høretelefoner at drille, sidde skævt og falde ud af ørerne. Det irriterer mig helt vildt!

Here comes the sun
Jeg har netop erhvervet mig et par AfterShokz Trekz Titanium høretelefoner. De er trådløse (slut med ledning der går i stykker), og fungerer via Bluetooth. De sidder bag nakken i en bøjle ala mine gamle Nike høretelefoner og er faktisk nogenlunde samme farve :) Det som gør AfterShokz Trekz Titanium specielt interessante er måden, hvorpå de leverer lyden. I stedet for at have ørepropper der går ind i ørene eller "bøffer" der sidder uden på ørene, så sendes lyden direkte gennem kindbenet og ind i øregangen. Det fungerer forbavsende godt, og gør samtidig at jeg kan følge med i andre lyde omkring mig. Lyden er selvfølgelig ikke lige så god, som store lukkede høretelefoner, men det gør ikke spor, når jeg løber. De leverer ok god lyd, men i denne sammenhæng er det vigtigste, at de sidder perfekt. Udover at spille musik, så fungerer AfterShokz også som headset. Det vil sige, at jeg kan besvare et mobilopkald mens jeg er i løb, uden at fedte med min iPhone. Der er to mikrofoner indbygget, og et indgående opkald kan besvares ved et klik på en knap på siden af høretelefonerne. Headset-delen fungerer også rigtig godt - også i alle mulige sammenhænge der ikke har noget med løb at gøre.

Mere om Trekz Titanium kommer snart...

1 kommentar:

  1. De ser godt nok lækre ud. Imponerende, at man kan høre noget med den udforming. Jeg har problemer med dem med bøjle. Det kan være, jeg skal give dem her et forsøg.

    SvarSlet